Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Kaybolan 4 Yaşındaki Çocuk Donmak Üzereyken Bulundu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Kaybolan 4 Yaşındaki Çocuk Donmak Üzereyken Bulundu

Gündem

Şanlıurfa Karaköprü İlçesine bağlı Akziyaret mahallesinde (Köyünde) kaybolan 4 yaşındaki çocuk Güvenlik Korucuları ve AFAD ekiplerinin de katılımıyla yapılan 9 saatlik bir arama sonucunda Akziyaret Tepesi mevkiinde donmak üzere iken Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına ekipleri tarafından bulundu.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 4 yaşındaki H.G’ nin, sağlık kuruluşuna sevk edilen çocuk tedavisinin ardından ailesine teslim edildiği açıklandı.

İŞTE KONUYLA İLGİLİ OLARAK YAPILAN O AÇIKLAMA:

1. 17 Aralık 2018 günü saat:15.30 sıralarında C.G isimli şahsın Karaköprü/Akziyaret J.Krk.K.lığına müracaat ederek (4) yaşındaki oğlu H.G’ nin kaybolduğunu bildirmiştir.
2. Yapılan araştırmada; C.G isimli şahsın oğlu ile beraber araç ile Hamurkesen mahallesine gittiğini ve oğlunu araçta bıraktığını ve bir süre sonra aracına döndüğünde oğlunun araçta olmadığını fark ettiğini ve kendi imkanları ile aradığını fakat bulamadığı bilgisine ulaşılmıştır.
3. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş Timleri tarafından bölgedeki güvenlik kameraları incelenerek İz Takip Köpek Unsurları, Güvenlik Korucuları ve AFAD ekiplerinin de katılımı ile bölgede yapılan aramada Akziyaret Mahallesi yol ayrımında H.G isimli çocuğa ait ayak izlerine ve ayakkabısına rastlayan ekipler (9) saatlik aramanın ardından kaybolduğu yerden yaklaşık 5-6 km uzaklıktaki Akziyaret Tepesi mevkiinde donmak üzere iken bulunmuştur.
4. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık kuruluşuna sevk edilen çocuk tedavisinin ardından ailesine teslim edilmiştir. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

VATANDAŞ 5 Yıl Önce

ALLAH JANDARMAMIZDAN RAZI OLSUN...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.