Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa Büyükşehir Aday Adayı Baki Özmen; Yeni Bir Şehir Kuracağız VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa Büyükşehir Aday Adayı Baki Özmen; Yeni Bir Şehir Kuracağız VİDEO

Gündem

Şanlıurfa AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Baki Özmen Şanlıurfa'daki STK Başkanlarıyla beraber kahvaltılı toplantısı düzenledi.

Şanlıurfa Şehitlik Çamlıkta düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında konuşan Şanlıurfa AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Baki Özmen; "artık benden önceki şu kadar ağaç dikti. ben şu kadar diktim. Veya şu kadar kaldırım yaptı. ben şu kadar yaptım gibi basit söylemler geride kaldı. Adaylık profili çok yükseldi" diye konuştu.

Urfa'daki konut sıkıntısını giderecek büyük bir projeyi Şanlıurfa'daki Sivil toplum Kuruluşlarıyla beraber hayata geçireceğini söyleyen Özmen; "Yeni bir şehir kuracağız. Ben aynı zamanda bir eğitimciyim. Urfa'daki eğitim sıkıntısını görüyoruz. her gelen eğitimci, her gelen öğrencinin başlıca şikayeti yüksek emlak fiyatlarıdır. Bir çok doktor ve Eğitim görevlisi bu yüzden memleketimize gelmek istemiyor. bunun köklü bir şekilde çözülmesi lazım. Urfa bunları "Yeni bir Urfa" ile aşacak" dedi.

Tarım konusunda da büyük sıkıtıların olduğunu söyleyen Özmen; "çok büyük tarım sahalarımız olmasına rağmen her yıl binlerce vatandaşımız başka illlere tarım işçisi olarak gidiyor. bunların burada istihdam edecek tarımsal politikalar geliştirmek lazım. Üniversitedeki hocalarımızla 1,5 yıldır çalışmalar yapıyoruz. göreve layık görüldüğümüzde bu sorunların üstesinden geleceğimiz bir ekiple hazırız" dedi.

Şanlıurfa Şehitlik Çamlıkta Düzenelenen kahvaltılı basın toplantısına; Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği(ŞESOB) Başkanı Ahmet Akbıyık, Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, Şanlıurfa Oduncular ve Kömürcüler Odası Başkanı Hadi Öğe, Şanlıurfa Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Numan Tuğbay, ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.