Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
"Toplumun gelişmesi iyi eğitilmiş bireylerle olur"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

"Toplumun gelişmesi iyi eğitilmiş bireylerle olur"

Gündem

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A.Kadir Demir, iyi bir eğitimle geleceğe daha sağlam yatırımlar yapılacağının altını çizdi.

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Demir, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyerek, tüm eğitim camiasına başarılar diledi.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere ve tüm eğitim camiasına başarılar dileyen Demir, iyi bir eğitimle geleceğe daha sağlam yatırımlar yapılacağının altını çizerken, bir toplumun gelişmesi ve kalkınmasının en önemli unsurunun iyi eğitilmiş bireyler olduğunu söyledi.

Demir, “Küreselleşen dünyamızda büyük bir hızla değişen ve gelişen milletler, teknolojik gelişmelere ayak uydurmak, dünya pazarlarında söz sahibi olabilmek için üreten, bireysel farkları dikkate alan bir eğitim sistemine sahip olmalıdır. Bu süreçte, hepimiz üzerimize düşeni yapmalı, çocuklarımıza ve gençlerimize modern, bilimsel ve teknolojik eğitim ortamları hazırlayarak, topluma yararlı, maddi ve manevi değerlerini bilen bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının geleceğimizin teminatı öğrencilerimize, onları emanet ettiğimiz öğretmenlerimize ve ailelerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.