Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suruç'ta kenevir bitkisi ele geçirildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suruç'ta kenevir bitkisi ele geçirildi

Gündem

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Pamuk tarlasında kenevir bitkisi ele geçirildi. Kenevir bitkisini pamuk eker gibi eken zanlıların yöntemine jandarma bile inanamadı.

Suruç'ta İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yanaloba Jandarma Karakol Komutanlığı, JASAT ve İl Jandarma Komutanlığı Istihbarat Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ekiplerin yapmış olduğu çalışmalarda Suruç ilçesine bağlı Karahöyük Mahallesinde pamuk ekili tarlada pamuk görünümü verilen ve sıra ile ekilen (1118) kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Kenevir ekimi yapan babayla oğlu yakalandı.


Şahısların Kenevir ekimi yöntemine Jandarma ekipleri bile inanamadı. Ekimi yapan 63 yaşındaki baba Ö.T. ile 20 yaşındaki oğlu Y.P.T'nin yakalanmamak için kenevir ekimini pamuk eker gibi sıralı bir şekilde ektikleri ortaya çıktı. Gözaltına alınan baba ve oğlu 'uyuşturucu ve uyarıcı madde imal veya ticareti' suçundan adliyeye sevk edildi. Tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen şahıslar Nöbetçi Sulh Ceza Hekimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.(RHA AJANS)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.