Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siirt Barosu: Olaylar sona erdirilsin
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siirt Barosu: Olaylar sona erdirilsin

Gündem

Son zamanlarda meydana gelen olaylarla ilgili basın açıklaması yapan Siirt Barosu, olayların sona erdirilmesini istedi.

Siirt Barosu, son zamanlarda meydana gelen olaylarla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Her gün yeni saldırı ve ölüm haberinin geldiği belirtilen açıklamada olayların sona erdirilmesi istendi.

Adliye binasının önünde gerçekleştirilen ve baro üyesi avukatların da hazır bulunduğu basın açıklaması Baro Başkanı Av. M. Cemal Acar tarafından okundu.

Yaptığı açıklamada eskiden beri Türkiye’nin jeopolitik konumunun ve kozmopolitik yapısının çıkar odaklı gruplar tarafından manipüle edilmek istendiğini belirten Acar, Toplumun, birliği, kardeşliği ve barışı benimsediğini, nifak tohumları ekmek isteyen kesimlerin provokasyonlarına gelinmemesi gerektiğini ifade etti.

Acar, “Günlerdir ülkenin dört bir yanından ölüm haberleri gelmekte, Türkiye’nin dört bir yanına cenazeler gönderilmekte, ırkçı saldırılar yapılmakta ve neredeyse ülkemizde iç savaş çıkarılmak istenmektedir.” dedi.

Mevsimlik tarım işçilerine ve Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu otobüs firmalarına ve batıda yaşayan saldırılara da değinen Acar, ırkçı saldırıların kabul edilemez olduğunu belirterek bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. (Muhammed Dayan - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.