Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'nın yeni ilçeleri masaya yatırıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın yeni ilçeleri masaya yatırıldı

Gündem

Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, yeni büyükşehir yasasıyla birlikte Şanlıurfa’da yeni kurulan ilçelerdeki yapılanmaların son durumunu değerlendirmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Vekili Ramazan Seçilmiş başkanlık ederken; yeni ilçe kaymakamları ve daire amirleri de toplantıda hazır bulundu. Yapılan çalışmaların son durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Vekili Seçilmiş, yapılaşmanın hızlı bir şekilde tamamlanması için gerekli tüm çalışmaların yürütülmesi talimatını verdi.

Bir çok kurumun çalışmalarının büyük ölçüde tamamladığının belirtildiği toplantı yaklaşık iki saat sürerken, Aralık ayı içerisinde aynı konu etrafında tekrar toplanılması kararlaştırıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.