Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da resmi olmayan sonuçlara göre...
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da resmi olmayan sonuçlara göre...

Gündem

Şanlıurfa'da resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediyesi ve 9 ilçeyi AK Parti alırken, 4 ilçeyi'de Barış ve Demokrasi Partisi aldı. ,

Kıyasıya bir seçim yarışının sürdüğü Şanlıurfa'da seçim sonuçları netleşmeye başladı.

Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi açık ara farkla kazanırken, Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerinde de en yakın rakibine fark atarak seçimlerden galip çıktı.

AK Parti, MHP'nin iddialı olduğu Harran ve Akçakale ilçelerinde de MHP'ye fark atarak seçimi kazandı.

Yılardır Bucak ailesi ve Demokrat Parti'nin kalesi olan Siverek ilçesinde de AK Parti Adayı Resul Yılmaz Demokrat Parti Adayı Eski Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ı iki katı oy alarak seçimlerin galibi oldu.

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesinde AK Parti Adayı Aslan Ali Bayık, BDP ve DP adayına fark atarak ikinci kez Hilvanda Belediye başkanlık koltuğuna oturdu.

Ceylanpınar'da ise AK Parti adayı Menderes Atilla büyük bir sürpriz yaparak kıyasıya yarıştığı BDP'li Belediye Başkanı İsmail Arslan'dan koltuğu az bir oy farkla devraldı.

Birecik'te BPD adayı ile kıyasıya yarışan mevcut belediye başkanı AK Parti Adayı Faruk Pınarbaşı resmi olmayan sonuçlara göre ikinci kez koltuğuna oturacak.

Barış ve Domakrasi Partisinin en önemli kalelerinden olan Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde seçimleri AK Parti Adayı İbrahim Geli'e 86 oy fark atarak ikinci kez Emrullah Cin kazandı.

2009 Yerel seçimlerde AK Parti'nin aldığı tek ilçe olan Bozova ilçesinde tekrar aday gösterilen Hasan Arusoğlu, BDP Belediye Başkan Adayı Zeynel Taş'a koltuğunu kaptırdı.

Suruç ve Halfeti'de ise BDP adayları seçimi gögüslediler.

www.balikligol.com /ÖZEL HABER


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.