Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da Ölüm Bildirim Sistemi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Ölüm Bildirim Sistemi

Gündem

Sağlık Bakanlığının Ölüm Bildirim Sistemi ile ilgili genelgesinin ardından Şanlıurfa Sağlık il müdürlüğü 7 gün 24 saat hizmet verecek sabit numaralı telefonu açıkladı.

Şanlıurfa Sağlık il müdürlüğünden yapıan açıkladama şöyle denildi; "Sağlık Bakanlığının Ölüm Bildirim Sistemi ile ilgili 2012/05 No’lu Genelgesinin 4.Maddesinin e) bendinde; “Her ilde vatandaşların sağlık kurumu dışındaki ölüm olaylarını bildirecekleri bir telefon numarası belirlenmeli, vatandaşlara ve bütün yöneticilere ( muhtarlar dahil ) duyurulmalıdır.

Bu telefon numarası 7 gün 24 saat esasıyla ulaşılabilir olmalıdır. Bu numarayı Halk Sağlığı Müdürlükleri belirleyerek ilan edecektir.” denmektedir. İlgili madde uyarınca Halk Sağlığı Müdürlüğümüz bünyesinde 7 gün 24 saat aktif olan 318 73 00 sabit numaralı telefon belirlenmiştir"


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.