Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da İşten Çıkartılan Kadın İşyerini Soydu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da İşten Çıkartılan Kadın İşyerini Soydu

Gündem

Şanlıurfa'da işvereni tarafından işten çıkartılan bir kadının teşvik ettiği iddia edilen 2 kişi, çaldıkları araçla hırsızlık için gittikleri işyerinin yakınında yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da çalıştığı işyerinden işvereni tarafından bir gün önce işine son verilen Medine D. yeğeni M.E. ile yeğeninin arkadaşı N.K'ya işyerine ait anahtarı teslim edip, para kasası hakkında bilgi verdi.

Bunun üzerine harekete geçen M.E. ile N.K. olayı gerçekleştirmek üzere iş yerine gitmek için güzergahtaki bir otomobili düz kontak yapma yöntemiyle çalıştırdı ancak otomobilde yakıt olmadığı için bu aracı terk edip, aynı yöntemle başka bir otomobili çaldı.

Zanlılar, soymayı düşündükleri işyeri yakınlarında polis ekiplerince durumundan şüphelenilerek durduruldu. Yapılan sorgularında suçlarını itiraf ettikleri öğrenilen zanlılar, Medine D'nin kendilerini teşvik edip, işten çıkartıldığı işyerini soydurmak istediğini öne sürdü.

Bunun üzerine gözaltına alınan Medine D. ile M.E. ve N.K, emniyetteki işlemlerinin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.