Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa zabıtasından örnek davranış
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa zabıtasından örnek davranış

Gündem

Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri toplanma merkezi yakınlarında buldukları içeresinde bir miktar para ile banka kartları bulunan cüzdanı sahibine eksiksiz olarak teslim etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri merkez Haliliye İlçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesi’ndeki Toplama merkezi yakınlarında denetim yaptıkları esnada yerde bir cüzdan buldu. Zabıta ekipleri içeresinde bir kimlik, banka kartları ile bir miktar para olan cüzdanın sahibine ulaşmak için çalışma başlattı. Uzun uğraşın ardından cüzdan sahibi Abdülhakim Alban’a ulaşan Zabıta ekipleri yolda buldukları cüzdanı sahibine teslim etti.

Kaybettiği cüzdanına Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin sayesinde kavuşan Abdülhakim Alban zabıta ekiplerine teşekkür ederek” Farkında olmadan cüzdanımı düşürmüşüm. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri bana ulaşarak cüzdanımın bulduklarını söylediler. Daha sonra cüzdanımı getirip bana teslim ettiler. Zabıta ekiplerinin isteği üzerine cüzdanımı kontrol ettiğimde her hangi bir eksiklik olmadığını gördüm. Kaybettiğim cüzdanımı bularak bana getirip teslim eden Zabıtalara teşekkür ediyorum” dedi(Ruha Haber Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.