Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa İnsani Yardım Platformu Süleyman Şah’taki 1000 Çocuğu Giydirdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa İnsani Yardım Platformu Süleyman Şah’taki 1000 Çocuğu Giydirdi

Gündem

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Süleyman Şah Kampında Bulunan 1000 Suriyeli Çocuğu Giydirdi.



STK İnsani Yardım Platformu, Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinde barınan ,Suriye savaşında öksüz ve yetim kalmış bin çocuğu, giyim mağazasında 150 kişilik gruplar halinde giydirdi.
Akçakale Süleyman Şah konaklama tesisleri kadın meclisi birimi tarafından yapılan titiz bir çalışmayla tespit edilen yetim ve öksüz çocuklar, giydirilmesinin ardından yemek ikram edildi. Daha sonra çocuklara meyvesuyu, kek, top, atlama ipi hediye edildi.
Şanlıurfa Suriye insani yardım platformu yetkilisi Veysel Toprak; "Şanlıurfa insani yardım platformu olarak, Akçakale Süleyman Şah kampından bugün itibari ile yetim ve özsüz bin yetim çocuğumuzun giyimini tamamlamış olduk. Rabbim nasip eyledi. Özellikle Süleyman Şah kampından kadın meclisi eliyle düzenli bir şekilde buraya getirilerek giydirildiler. bu çalışmadan dolayı kadın meclisi üyelerine teşekkür ediyorum. Keşke savaş olmasaydı ve bu çocukların anneleri ve babaları şehit olmayaydı da bizler onları giydirmeseydik. Ancak bugün buradalar onların bir nebzede olsa sevinmelerine vesile olduk. Rabbim bu yardımlardan dolayı destek olan ve yardım edenlerden razı olsun” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.