Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
CADDE VE SOKAKLAR KÖPÜKLÜ SU İLE YIKANIYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

CADDE VE SOKAKLAR KÖPÜKLÜ SU İLE YIKANIYOR

Gündem

Şanlıurfa Haliliye ilçe Belediyesi, merkez sınırları içinde bulunan 32 mahallede köpük su ile kaldırım ve yolları yıkayarak temizliğini yapıyor.


“Ter temiz bir Haliliye için hep yenisi en iyisi”
anlayışıyla yola çıkan Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Kurulduğu ilk günden itibaren ilkleri gerçekleştiren Haliliye Beledisi, Temizlik araçlarında da ilklere imza attı. Araç filosunu yeni baştan değiştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü Şanlıurfa’da ilk kez kullanılan tam donanımlı temizlik araçlarını hizmete sundu.
Araç filosunun genişletilmesinin ardından daha önce 3 ekip sayısı 6’ya çıkarıldı. Merkez mahallelerde 6 ekip köpükle cadde, sokak ve kaldırımları yıkıyor. Sabahın erken saatlerinde 6 ekip kaldırım ve caddeleri yıkama araçlarıyla köpükleyerek yıkama çalışması yapıyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde yürütülen rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra mevsim şartlarına ve ihtiyaca göre ayrı temizlik çalışması yürütüyor. Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü temizlik köpüklü yıkama çalışmalarının mevsim şartlarının uygun olduğu süre zarfında yürütülmeye devam edileceğini belirtti.
“Tertemiz bir Haliliye için hep iyisi hep yenisi” sloganıyla ilçe genelinde yoğun temizlik çalışması yapan Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, gelen talepleri de 4442263 numaralı Beyaz Masa aracılığıyla cevaplandırıyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.