Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUSKİ'den gece yarısı anında müdahale
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUSKİ'den gece yarısı anında müdahale

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler. Ramazan ayında da bakım-onarım çalışmalarını 24 saat esaslı olarak sürdürüyor.

ŞUSKİ Kanalizasyon ve Bakım-Onarım Şube Müdürlüğünde Ramazan ayında da yoğun bir çalışma sürdüren ekipler, kent merkezi ile ilçelerdeki kanalizasyon arızaları ve vidanjör taleplerine anında karşılık veriyor.
Vatandaşlar tarafından Alo 153 çağrı merkezine iletilen talepler koordineli bir şekilde ilgili birimlere aktarılıyor. Kent merkezinin bir çok noktasında görev alan ekipler gecenin geç saatlerinde gelen arıza çağrılarına anında müdahale ederek Ramazan ayının ilk gününden bu yana toplamda 327 adet arızayı giderdi.
ŞUSKİ Kanalizasyon Bakım-Onarım Şube Müdürlüğüne bağlı 29 farklı ekip, koordineli ve planlı çalışmaları ile sahur vakitlerine kadar mesai yapıyor.
ŞUSKİ birimlerinin taleplerini anında karşıladığını anlatan Sırrın Mahalle Muhtarı İbrahim Kara; “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve personellerine çok teşekkür ederim. Bu mübarek günlerde sorunlar çözülene kadar ekipler işlerinin başında Sağ olsunlar” dedi.
Vatandaşlar ise kentin birçok farklı noktasında arızalara anında müdahale eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.