Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
‘Ramazan ayı ahlaksız etkinliklerin yapılacağı bir ay değildir’
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

‘Ramazan ayı ahlaksız etkinliklerin yapılacağı bir ay değildir’

Gündem

DİN-BİR-DER Şanlıurfa şubesi, Ramazan ayı kapsamında yapılan ve gayri İslami tavırların sergilendiği program ve etkinliklere tepki gösterdi.

DİN-BİR-DER Şanlıurfa şubesi, Ramazan ayı kapsamında yapılan, program ve etkinlikler ile ilgili bir, basın açıklaması düzenledi.

Açıklamada Ramazan ayı kapsamında yapılan namahrem etkinlik ve programlara tepki gösterildi.

Açıklamayı yapan DİN-BİR-DER Şanlıurfa şubesi başkan yardımcısı Hacı Kurt, “Ramazan, ayı aynı zamanda, faziletini Kur’an-ı Kerimden alan bir aydır. Bu mübarek ay, gerek memleketimizde, ilimizde ve gerekse dünyanın değişik bölgelerindeki TV’lerin, resmi veya gayrı resmi kurumların yapmış olduğu gibi, İslam’ın haram kıldığı programların, yapıldığı bir ay değildir. Sazlı, cazlı, müzikli ve namahrem sahnelerin sergilenmiş olduğu bir ay kesinlikle değildir.” dedi.

Ramazan Ay’ının haramların, kötülüklerin, gayri İslami hareketlerin sergilenip, şeytanların ayaklarına vurulan zincirleri çözmek için, ahlaksız yayınların ve gösterilerin yapıldığı bir Ay’ın olmadığını belirten Kurt, “Bu mübarek ayda ve diğer bütün zamanlarda, yapılan tüm nasihatlere rağmen, İslam’a muhalif olan faaliyetleri sergileyen nasipsizleri, önce Allah’a daha sonra da Müslümanların mahşeri vicdanına havale ediyorum.” dedi. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.