Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Pazar yerleri için kura çekildi!-VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Pazar yerleri için kura çekildi!-VİDEO

Gündem

Karaköprü Belediyesi tarafından Akbayır ve Karşıyaka Mahallelerinde yapılan 2 adet kapalı semt pazarındaki 110 adet tezgah yeri için noter huzurunda kura çekildi.


Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan kura çekimine Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan, Zabıta Amiri Remzi Dağ, Karaköprü semt pazarcıları Dernek Başkanı Mustafa Kaçan ve çok sayıda pazarcı esnafı katıldı.

Akbayır mahallesinde Perşembe günleri Karşıyaka mahallesinde ise cumartesi günleri satış yapılacak olan 110 adet Pazar tezgahı yeri için esnaflar noter huzurunda kendi elleri ile çektikleri kuralar ile yerlerini belirlediler.

Pazar esnafı adına konuşan Karaköprü semt pazarcıları Dernek Başkanı Mustafa Kaçan; “Kura çekimi adaletli bir şekilde düzenli bir şekilde yapıldı. Bizlere böylesine temiz düzenli bir pazar yeri yaptığı için Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye çok teşekkür ederiz” dedi.

Kura sonrası tezgah yerleri belli olan esnaflar ise adaletli bir şekilde yapıldı emeği geçenlere teşekkür ederiz dediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.