Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Pastanelerin bayram yoğunluğu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Pastanelerin bayram yoğunluğu

Gündem

Kurban Bayramı'na bir gün kala müşterilerden gelen yoğun talebi karşılamaya çalışan pastaneciler bayram yoğunluğu yaşıyor.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala baklava siparişleri alan pastaneciler, Arife gününde siparişleri dağıtmak için yoğun bir çalışma içerisine girdi.

Baklava ve pastalarını almak için bayrama son bir gün kala pastanelerin yolunu tutan müşteriler, işyeri sahiplerini oldukça yorgun düşürdü.

Müşterilere siparişleri dağıtmak için yoğun bir çaba içerisine giren işyeri sahipleri, siparişlerin çokluğundan yorgun düştüklerini ifade ettiler.

Yoğun tatlı siparişlerini müşterilere yetiştirmek için gece gündüz çalıştıklarını ve çok yorgun düştüklerini söyleyen pastane sahibi Mehmet Yılmaz, “Bayram için aldığımız siparişleri vermeye başladık. Günler öncesinde tatlı siparişlerimiz oldu. Bayramdan önce işlerimiz neredeyse yüzde yüz dururken son 4-5 günde neredeyse tatlı yetiştiremiyoruz. Her bayram öncesi işlerimiz böyle yoğunlaşıyor. Tatlı fiyatlarımız 10 TL'den başlayarak, 45 TL'ye kadar yükseliyor. Bizler de en çok bayramlarda tatlı satıyoruz.” dedi.

Tatlı satışlarının artmasından dolayı sevinçli olduğunu dile getiren bir başka pastaneci Abdurrahman Tunç ise, “Allah'a çok şükür, işlerimiz çok iyidir. Diğer günlere göre işlerimiz çok fazla artmıştır. Vatandaşlar, siparişlerini 10 gün önceden verdiler. Bayrama bir gün kala pastanelerde izdiham oluşuyor. Biz de gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çok yoruluyoruz ama böylesi satışların yapılması bizleri sevindiriyor.” ifadelerini kullandı. (Veysi Rüzgar - İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.