Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Muhtarlar su fiyatlarında indirim istiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Muhtarlar su fiyatlarında indirim istiyor

Gündem

Şanlıurfa'nın Siverek İlçe Belediyesini ziyaret eden mahalle muhtarları, su fiyatlarının yüksekliğinden şikâyetçi oldu.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ı makamında ziyaret eden mahalle muhtarları, ilçe sorunlarının çözümü için taleplerini ilettiler. Siverek’teki su fiyatlarının çevre il ve ilçelere göre yüksek olduğunu belirten muhtarlar, bu konuda Siverek Belediyesinin ŞUSKİ ile görüşerek indirim için girişimde bulunmasını istediler.

İlçedeki tek nöbetçi eczanenin ihtiyaçlara karşılayamadığını belirten muhtarlar, acil olarak ikinci nöbetçi eczane taleplerini Başkan Yılmaz’a ilettiler.

Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, sorunun çözümü için çalışma yapacaklarını ve muhtarlarla olan toplantının verimli geçtiğini belirtti.

Mahalle muhtarları adına konuşan Şirinkuyu Mahalle Muhtarı Şeyhmus Çelik ise, “ İvedi olarak ikinci nöbetçi eczane talebimiz oldu. Malumunuz ilçemizde gece ve hafta sonları tek nöbetçi eczane var. Vatandaşlarımız bu konuda ciddi sıkıntı yaşıyor. Bir diğer konu ise yüksek gelen su faturaları oldu. Bu konudaki taleplerimizi başkanımıza ilettik”dedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.