Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/e7d4fc5ded84caafae03ac41d669d18a.JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Mobil Mutfak ile Harran'da iftar vakti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mobil Mutfak ile Harran'da iftar vakti

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren "Mobil Mutfak Hizmet Aracı" Harran'da ilk iftarını verdi.


Ramazan Ayı boyunca Akçakale, Ceylanpınar, Bozova, Suruç ve Viranşehir'de binlerce kişiye iftar sofrası kuran Büyükşehir Belediyesi, "Mobil Mutfak Hizmet Aracı" ile daha hızlı ve kaliteli hizmet veriyor.

İftara saatler kala yemeğin verileceği alana giden aşçılar Mobil Mutfak Hizmet Aracı'nın içine girerek kendilerine verilen iftar menüsünü hazırlamaya başlıyor.

Ana yemekten tatlıya kadar her türlü yemek ihtiyacının karşılandığı Mobil Mutfak'ta bir seferde 5 bin kişiye yemek çıkarabilme kapasitesine sahip.

Büyükşehir Belediyesi'nin iftar programı kapsamında Harran'a giden Mobil Mutfak sayesinde aşçılar burada bin kişiye et kavurma, pirinç pilavı, mercimek çorbası ve tulumba tatlısı hazırladı.

İftar saatinde Harran'ı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Mobil Mutfağı hakkında yetkililerden bilgi aldı, çalışanlarla sohbet etti.

Ardından yardım yeleği ve eldiven giyen Başkan Güvenç, yemek kazanların başına geçti, Harranlılara elleri ile yemek ikramında bulundu.

Alana gelen misafirler ile iftarı açan Başkan Güvenç'e Harran Kaymakamı Selami Yazıcı, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar eşlik etti.




Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.