Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Minik bedenleriyle "SOMA" yazdılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Minik bedenleriyle "SOMA" yazdılar

Gündem

Siverek Selçuk İlkokulu öğrencileri, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin acılarını paylaşmak amacıyla minik bedenleri ile "SOMA" yazdılar.

Siverek İlçesi Fırat Mahallesi’nde bulunan Selçuk İlkokulu’nda okuyan bir grup öğrenci Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin acılarını paylaşmak amacıyla minik bedenleri ile okul bahçesinde "SOMA" yazdılar.

Okul öğretmenleri konu hakkında "Selçuk İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri olarak milletimizin başına gelen elim olay hepimizi derinden üzmüştür. Öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız ile Soma halkının acılarını paylaşmak ve kilometrelerce uzaktan onlara destek olmak amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Soma’da hayatını kaybeden tüm madencileri saygı ile anarken acılı ailelerine sabırlar diliyoruz.” dediler.(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.