Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mersin'de yasa dışı dinleme baskınında tutuklu kalmadı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mersin'de yasa dışı dinleme baskınında tutuklu kalmadı

Gündem

Mersin'de yasadışı dinlemelere yönelik olduğu iddia edilen baskında adliyeye sevk edilen 18'i kişi mahkemece serbest bırakıldı. 9'u ise daha önce savcılık talimatı Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde serbest bırakılmıştı.

 Eski İstihbarat Şube Müdürleri Ali Çengelci ile Ali İhsan Kaya'nında aralarında bulunduğu 18 istihbaratçı emniyet mensubu sabahın erken saatlerinde adliye sevk edildi.

Cumhuriyet Savcıları tarafından ifadeleri alınan emniyet mensuplarından 10'u tutuklanma, 8'i ise adli kontrol talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Gece yarısına kadar süren mahkeme sonunda bütün emniyet mensupları adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Hatırlanacağı üzere 28 Ekim günü sabah erken saatlerde Mersin'de başlatılan yasa dışı dinleme iddiaları ile ilgili 27 istihbaratçı gözaltına alınmıştı. (Osman Öksüz-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.