Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mersavi Ailesi AK Parti Adayını Ağırladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mersavi Ailesi AK Parti Adayını Ağırladı

Gündem

Mersavi ailelerinden Eskiler Ailesi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mazhar Bağlı'yı Büyük Alanlı köyünde ağırladı.

Akşam saatlerinde düzenlenen köy toplantısına Milletvekili Adayı Mazhar Bağlı yanı sıra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü İlçe Başkanı Av. ahmet Aksoy, Eski Belediye Başkanlarından Uğur Esat Akgöl, Köy Halkı ve çok sayıda Mersavi ailesinin ileri gelenleri katıldılar.

Toplantıda katılımcılara hitap eden Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Köy toplantısını düzenlediği için ev sahibi Mehmet Ali Eskiler'e teşekkür etti.

Bu seçimin çok önemli olduğunu dile getiren Bağlı; "Eski Türkiye'de sabah kalktığımızda bizim nasıl düşüneceğimizi medya karar verirdi. medya yazardı biz de öyle inanırdık. Akşam aynı şekilde göreceğimiz rüyayı bile onlar belirdi. Ama AK Parti ile birlikte Medya vesayeti gibi yüzlerce vesayete son verildi. Bu seçim'de de hala devam eden vesayetlerin tamamen ortadan kalkması için bir oyun ne kadar önemli olduğunu hepimiz görüyoruz. Sakın benim oyumun ne önemi var demeyin. Sandığa gidin oyunuzu kullanın. Sandığınıza sahip çıkın" diyerek toplantıya katılan köy halkından oy talep etti.

Toplantıda Ev Sahibi Mehmet Ali Eskiler ve Karaköprü İlçe Başkanı Av. ahmet Aksoy'da birer selamlama konuşması yaptılar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.