Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../images/news/14-09-2011-87863400.JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
MECLİS ÜYELERİNDEN VALİ GÜVENÇ'E ZİYARET
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MECLİS ÜYELERİNDEN VALİ GÜVENÇ'E ZİYARET

Gündem


İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ve Daimi Encümen üyeleri ile Grup Başkan vekilleri, Şanlıurfa Valiliğine yeni atanan Celalettin Güvenç’e “Hoş geldin” ziyaretinde bulundular.
İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz Daimi Encümen üyeleri Mehmet Demirkan,Celal Bayık,Feyyaz Soylu,Bozan Kılıç,Halil Ateş, ve Fethi Yavuzel ile Grup Başkan vekilleri,A.Kadir Kol (Ak Parti),İbrahim Bucak(DP) Zeynel Taş (BDP, Şanlıurfa Valiliğinde Vali Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret ettiler. Valiler kararnamesi ile Manisa Valiliğinden Şanlıurfa’ya Vali olarak atanan Celalettin Güvenç; Şanlıurfa’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Güvenç; “İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ve Daimi Encümen üyeleri ile Grup Başkan vekillerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ise, Valiler kararnamesi ile Şanlıurfa’ya vali olarak atanan Celalettin Güvenç’e hoş geldiniz ziyareti yaptık. Sayın Valimizin şehrimize çok büyük katkılarda bulunacağına inanıyoruz. Başarılar diliyoruz.” dedi.
Daha sonra ziyaretler kapsamında, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ve Daimi Encümen üyeleri ile Grup Başkan vekilleri, Celalettin Güvenç ile makamında görüştü. Daimi encümen üyeleri ile grup başkan vekillerini Vali Güvenç ile tanıştıran İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz Vali Güvenç’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.