Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
LAÜ TEMSİLCİSİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

LAÜ TEMSİLCİSİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Gündem

Lefke Avrupa Üniversitesi Bölge Tanıtım Temsilcisi ve Eğitim Uzmanı Mehmet Güneş , Şanlıurfa Şehit Aileler Derneği Başkanı Mehmet Yavuz’u ziyaret etti.

 Güneş, Şehitlerin sayısının arttığı bu bugünlerde ; Şehit Ailesi Derneği Başkanı Mehmet Yavuz’u çok kutlu bir vazifeyi üstlendiği için takdir ederek bu vazifenin devam etmesi temennisinde bulundu. Şehitlerle ilgili çok samimi bir sohbet oluştururken dembedem duygusal anlar yaşandı. 

Mehmet Güneş Şehit ve Gazi Çocuklarıyla bilgi edindikten sonra Lefke Avrupa Üniversitesinin Tanıtımını yaparak Şehit ve Gazi Çocuklarına burs verileceğini ifade etti.
Güneş ’’Lefke Avrupa Üniversitesinin sosyal sorumluluk projelerine her zaman hazır olduklarını ve gelebilecek tekliflere hazır olduklarını’’ dile getirdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.