Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kürtler zulüm altındayken, DBP'de konser şenliği
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kürtler zulüm altındayken, DBP'de konser şenliği

Gündem

Kobani'den kaçan Kürtlerin içler acısı halini unutan DBP'liler Ağrı'da şenlik düzenleyerek konser verdiler. Konsere katılanlar çılgınca eğlendiler.

 Suriye Kürdistanı Kobani Kantonunu ele geçiren IŞİD’in zulüm gerçekleştirdiğini her platformda dile getiren DBP’liler, ülkelerini terk etmek zorunda kalan Kürtleri unutarak konser düzenlediler.

DBP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Belediye Eş Başkanı Sırrı Sakık’ın da katıldığı konsere Serhado ve Kardeş Türküler sahne aldı.

Kobané'de insanlık dramı yaşanırken aynı saatlerde Ağrı'da DBP'liler kadınlı-kızlı, davullu zurnalı konserde çılgınca eğlendiler. Serhado ve Kardeş Türküler’in sahne aldığı konserde Ağrı Eş Belediye Başkanı Sırrı Sakık ise kısa bir konuşma yaptı.

Kobané'de yaşananları hatırlatarak başka kesimler tarafından düzenlenen programları eleştiren PKK medyasının, DBP’nin kurumsal olarak organize ettikleri bu konser için ne yazacakları merak ediliyor. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.