Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kitap kabininin atılmasına tepki
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kitap kabininin atılmasına tepki

Gündem

BATMAN - Batman Belediyesi tarafından hazırlanan geri dönüşüm kitap kabini sahipsiz şekilde bir köşeye atılıp terk edilmesine Batmanlılar tepki ile karşıladı.

Batman Belediyesi tarafından hazırlanan geri dönüşüm kitap kabini Batman’ın en işlek caddelerinden olan Diyarbakır Caddesi'ne büyük bir AVM önüne konuldu. Ancak kısa bir süreliğine orada kalan geri dönüşüm kitap kabini sahipsiz şekilde bir köşeye atılıp terk edilmesine Batmanlılar tepki ile karşıladı.

“Okuduğunuz veya okumadığınız kitaplarınızı okumaya susamış ihtiyaç sahipleri için topluyoruz” sloganıyla başlatılan kampanya kısa bir küre sonra bitmesine vatandaş anlam veremedi.

Kabinin atılmasına tepki gösteren İbrahim Şahin, “Vatandaşın takdirini kazanan bu güzel davranış Batman’da çoğalmasını beklerken geri dönüşüm kitap kabini sahipsiz şekilde bir köşeye atılıp terk edilmesine anlam veremiyoruz. Yetkililerin geri dönüşüm kitap kabini onarılmasını ve tekrar faaliyete konulmasını istiyoruz. Bu türden geri dönüşüm kabini şehrimize bir tane azdır. Batman’ın işlek noktalarında bu tür kampanyaların çoğaltmasını bekliyoruz.” dedi. (M. Sait Çelik – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.