Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kavşaklarda artık elektrikler kesilmeyecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kavşaklarda artık elektrikler kesilmeyecek

Gündem

Şanlıurfa'da sık aralıklarla kesilen eletrikler yüzünden kavşaklardaki sinyalizasyon sisteminde kesilen ışıklar nedeniyle trafik kazalarına davetiye çıkıyordu.

Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezinden yapılan açıklamaya göre, artık elektrik kesilmelerinden kaynaklı kavşak sinyalizasyon sisteminin durması engelleneceği bildirildi.

Halkın çoğunlukla kullandığı kavşakların başında gelen Abide ve eski vilayet kavşağında yapılan çalışmalarla elektrik kesintilerinde kavşağın sinyalizasyon sisteminin devreden çıkmaması için refleks güç kaynakları alındı aktarıldı. Belediyenin yeni çalışması ile en az 2 saat enerji kesintisinde bile Sinyalizasyon sistemi devreden çıkmaması sağlandı.

Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezinin yaptığı yazılı açıklamada en kısa sürede şehir merkezindeki çok kullanılan diğer kavşaklara da aynı sistem gerçekleştirileceği bu sistem sayesinde, kavşaklardaki trafik akış devamlılığı elektrik kesintisinden dolayı sekteye uğramayacağı aktarıldı.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.