Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KARAKÖPRÜ’DE ÇOCUKLAR JONGLÖR GÖSTERİSİYLE EĞLENDİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KARAKÖPRÜ’DE ÇOCUKLAR JONGLÖR GÖSTERİSİYLE EĞLENDİ

Gündem

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen jonglör gösterisinde minik çocuklar gönüllerince eğlendi.

Karaköprü Belediyesi çocukların eğlenmesi ve güzel zaman geçirmesi adına jonglör gösterisi etkinliği düzenledi. Oyun ve Oyuncak Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar ilk olarak Şanlıurfa’da bir ilk olan Oyun ve Oyuncak Müzesini gezdi. Daha sonra minik öğrenciler jonglör Bilal Çiftçi’nin hazırladığı gösteriler eşliğinde keyifli anlar yaşadı.

Jonglör gösterisinde illüzyon, bisiklet şovu, yarışma ve çeşitli gösteriler yapılırken, çocuklar yapılan gösteri ve yarışlarda doyasıya eğlendi. Jonglör gösterisi üç seans halinde yapılırken okullardan ve kreşlerden öğrenciler de katılım gösterdi.

Gösterilerin ardından minik öğrenciler arasında lobut atma yarışması düzenlendi. Yarışmada başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.