Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kadınlara soba zehirlenmelerine karşı eğitim verildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kadınlara soba zehirlenmelerine karşı eğitim verildi

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kadın kültür merkezlerinde, Yangın Güvenliği ve Karbon monoksit zehirlenmesine karşı kadınlara yönelik eğitim semineri verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığınca, Kadın Kültür Merkezlerinde kadınlara yönelik düzenlenen seminerde, olası yangınlarda karbon monoksit zehirlenmelerine karşı yapılması gerekenler, Sinevizyon eşliğinde uygulamalı olarak gösterildi.

Çeşitli sunumların ve bilgilendirmenin yapıldığı seminerde, kış aylarında yakılan sobalardan dolayı yaşanan olumsuzlukların önüne geçmeyi hedefleyen İtfaiye’nin bu seminerlerine kadınlar ilgi gösterdi.

Kadın Kültür Merkezlerinde, soba zehirlenmeleriyle ilgili bilgilendirme semineri yaptıklarını ifade eden İtfaiye Daire Başkanı Halil Kırmızı, “Vatandaşlara bu konularda daha duyarlı olmalarını, sobayı tamamen söndürerek uyumalarını ve üzerine herhangi bir ilave eklemeleri hakkında bilinçlendirme semineri düzenledik. Kömür ve odun alırken, TSE’ye uygunluğunu olmasını ve yetkili bayilerden almasını tavsiye ediyoruz. Ayrıca bacaların temizlenerek gerekli önlemlerin alınmasını öneriyoruz.” dedi.

Yangın ve soba zehirlenmelerine karşın 7. seminerini kadınlara veren İtfaiye Daire Başkanlığı, eğitim seminerlerine devam edecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.