Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İzmir'de 'Paralel Yapı' Operasyonu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İzmir'de 'Paralel Yapı' Operasyonu

Gündem

Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında İzmir'de bu sabah düzenlenen operasyonda, aralarında avukat, işadamı ve bürokratların bulunduğu 33 kişi gözaltına alındı.

Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında İzmir’de bu sabahın erken saatlerinde çeşitli adreslere eş zamanlı olarak başlatılan operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan aralarında avukat, işadamı ve bürokratların bulunduğu 57 kişiden 33 şüpheli yakalandı.

 İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, İzmir Cumhuriyet Başsavcı vekili Okan Bato'nun talimatı ile bugün sabah erken saatlerde düzenlenen 'Paralel Yapı'ya yönelik operasyonda 40 adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Baskınlarda yakalama kararı bulunan aralarında avukat, işadamı ve bürokratların bulunduğu 57 kişiden 33’ü gözaltına alındı. 24 kişinin ise aranmasına devam edildiği belirtildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.