Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İyiliği bulaşıcı hale getiren 4 güzel çocuğu İHH Ağırladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İyiliği bulaşıcı hale getiren 4 güzel çocuğu İHH Ağırladı

Gündem

İHH Şanlıurfa il temsilcisi Behçet Atila, fakir ve yetim çocuklar için kumbara kuran 4 güzel çocuğu ağırladı.

Çocukların bu güzel hareketinden dolayı kutlayan İHH Şanlıurfa il temsilcisi Behçet Atila, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Şanlıurfa merkez Karaköprü ilçesi Esentepe mahallesi'nde ikamet eden Muhammed DURDU(12), Muhammed Burak CEDİ(10), Kerem Mızrak(11) ve Yusuf DURDU(8) adlı dört çocuk arkadaşa erken yaşta iyilik bulaşmış.
Bu dört çocuk Hocalarından, İHH yetim çalışmalarımızdan ve ailelerinin duyarlılığından etkilenip kendi aralarında organize olmuşlar. Yetimler yararına bizden kumbara istediler. Aldıkları kumbaraları mahalledeki esnafı gezerek destek istemişler. Çocukları, dilenci diyerek dükkanlarından kovanlardan tutun da, Afferrin deyip tebrik eden bakkal amcalara kadar bir çok macera yaşamışlar ama sonunda (yaklaşık 10 günde) iyilik depoları olan kumbaralarında 150 tl biriktirmişler. Bugün getirip bize(şanlıurfa İHH'ya) teslim ettiler. Bu çocukları ve anne/babalarını tebrik ederiz.
Bizi çok duygulandırdılar ve çok umutlandırdılar.
Bu yaşta iyilik bunlara bulaştıysa inanın bunların işi çok zor(!) ama bu vakıa inananların işinin kolaylaşacağı demektir. Allah yardımcıları olsun. Darısı ablaların, teyzelerin, halaların, abilerin, amcaların, dayıların yani bizlerin başına.
Umudum çok arttı. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.