Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İlk kez kendi yönetim kurulu toplantısı yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İlk kez kendi yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Gündem

Üniversitenin Şair Nabi Kampüsünde yapımına 2013 yılında yapımına başlanılan Şanlıurfa Teknokent, ilk kez kendi yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı.


HRÜ basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Mutlu, Osmanbey Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, kurulan teknoparkla bölge halkına çok yönlü bir hizmetin sunulmasının hedeflendiğini belirtti.
Teknoparkta yürütülecek çalışmalara işadamlarının da katılması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Mutlu, şunları kaydetti:
”Bölgede kurulacak tarım ağırlıklı teknopark, sulu tarımla birlikte ortaya çıkan köklü sorunların üstesinden gelmek, tarımsal ürünleri bölgede sanayi ürünlerine dönüştürmek, biyoteknoloji, sulama teknolojisi, yenilenebilir enerji gibi konularda tarımsal teknolojiyi ön plana çıkarmayı hedefliyor. Yeni teknolojiler üretmeyi, yaptıkları çalışmaları ulusal ve uluslararası düzeyde ilgililere aktarmayı hedefleyen teknoparkımızla Şanlıurfa’ya önemli bir hizmeti getirdiğimize inanıyorum. İş adamlarımızın da bu teknoparka iştirak etmelerini bekliyoruz.”
Toplantıya, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin, HRÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Yeşilata ve yönetim kurulu üyeleri ile diğer ilgililer katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.