Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İftar yemeği geleneği devam ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İftar yemeği geleneği devam ediyor

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir ile Ceylanpınar Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün 2 bin kişiye iftar yemeği verilmeye başlandı.

Ramazan ayının ilk günü vatandaşlar, ilçenin Ulucami Mahallesi Ceylan İlkokulu bahçesinde kurulan iftar yemeğinde buluştu.
Ramazan ayının coşkusunu, heyecanını ve sevincini paylaşmak ve genç kuşaklara Ramazan kültürünü tanıtmayı amaçlayan Ceylanpınar Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği verdi.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, geleneksel iftar yemeğinde yaptığı açıklamada "Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında vatandaşlarımıza yönelik iftar yemeğimiz, Büyükşehir Belediyesi ekibi ile beraber organize ettik. Ramazan ayının ülkemize, memleketimize hayır ve bereket getirmesini dilerim."
ifadelerini kullandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.