Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İdo Tatlıses bilinmeyen siyasi geçmişini anlattı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İdo Tatlıses bilinmeyen siyasi geçmişini anlattı

Gündem

Müzik sektörüne hızlı bir giriş yapan İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses pek bilinmeyen siyasi bir geçmişini anlattı.

Müziğe atılmadan önce Ak Parti Gençlik Kolları'nda olduğunu söyleyen İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, ''Ak Parti için çıldırıyordum'' dedi.

Siyasetin derin bir konu olduğunu ve çocukluğundan beri siyasetle yakından ilgilendiğini de söyleyen Tatlıses,''Babam zamanında başka parti adayıyken ben Ak Parti için çıldırıyordum. Gençlik Kolları'ndaydım.'' diye konuştu.

Erdoğan'la ilgili hayranlığını ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu beni çok etkiliyor. Kendisine hayranım. Karizması ve dünyayı etkileyen tavrıyla kendisinden etkilenmemek mümkün değil.'' diyen Tatlıses siyaseti de onun sayesinde çok sevdiğini itiraf etti. (Sabah)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.