Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hilvan’dan Kardeş Yıldırım Belediyesi’ne Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hilvan’dan Kardeş Yıldırım Belediyesi’ne Ziyaret

Gündem

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Belediyesi ile kardeş belediye olan Yıldırım Belediyesi’ni ziyaret etti.

Hilvan Belediyesi ile Bursa’nın Merkez İlçe Yıldırım Belediyesi 2011 yılında karşılıklı alınan meclis kararları ile kardeş belediye olmuştu. 2011 yılından bu yana karşılıklı olarak aralarındaki kardeşlik köprüsü güçlendirmek adına bugüne kadar çeşitli proje ve teknik bilgi alışverişinde bulundu.

Bursa’ya yaptığı bir dizi ziyaretler kapsamında kardeş Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret ederek, kurulan kardeşlik köprüsünün daha da güçlenmesi gerektiği mesajını verdi. Başkan Edebali’yi makamında ziyaret eden Bayık, ‘Bugün her zamankinden daha çok kardeşliğe ihtiyacımız olduğu gibi milli birlik ve beraberliğe de ihtiyacımız var. Doğusundan batısına kadar vatan topraklarında yaşayan herkesin bu kardeşliğe sahip çıkması ve koruması gerekmektedir. Yıldırım ile kurulan kardeşlik köprüsünü daha ileriye taşımak ve bu kardeşliği ebedi kılma çabasındayız. Belediye başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali’ye görevlerinde başarılar diliyorum’ dedi.

Yıldırım’a yapılan ziyareti çok anlamlı bulduklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘ Peygamberler diyarından ilçemize yapılan ziyareti çok anlamlı buluyorum. Yaptıkları ziyaretten dolayı kardeş belediyemizin başkanı Sayın Aslan Ali Bayık’a teşekkür ediyorum’ dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.