Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HDP'nin her çağrısı sonrası Diyarbakır harabeye dönüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HDP'nin her çağrısı sonrası Diyarbakır harabeye dönüyor

Gündem

Diyarbakır'ın birçok noktasında dün yaşanan olayların ardından aydınlatma direklerinin devrildiği, kaldırım taşlarının yerinden söküldüğü, otobüs duraklarının tahrip edildiği ve çöp konteynırlarının caddelere saçıldığı görüldü.

HDP’nin düzenlemek istediği yürüyüşe izin verilmemesinin ardından yaşanan olaylarda Diyarbakır’ın harabe bir kente döndüğü objektiflere yansıdı.

Diyarbakır’ın birçok bölgesinde dün yaşanan olayların ardından, HDP’liler tarafından kentin birçok yerinde aydınlatma direklerinin devrildiği, kaldırım taşlarının yerinden söküldüğü, çöp konteynırların caddelere saçıldığı ve kentin çöp diyarına döndüğü görüldü.

Dün HDP ve DBP’nin çağrısı üzerine, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesine yürümek isteyen gruba polis müdahale etmişti. Ardından HDP’liler tarafından Diyarbakır geneline yayılan olaylarda kentin büyük oranda tahrip olduğu gözlemlendi.

Her kitlesel gösteriden sonra kamusal alanın hedef alınıp tahrip edilmesi Diyarbakır halkının tepkisini çektiği gibi kente ekonomik olarak da büyük zarar veriyor. (Emrah Deniz /M. Sıddık Bilge-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.