Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Göçerler Paneline Damgasını Vurdu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Göçerler Paneline Damgasını Vurdu

Gündem

Göçerler sorunu için Şanlıurfa Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenen panelde Göçer Temsilcisi Eyüp AĞAN'ın sözleri damgasını vurdu.

Bugün Şanlıurfa Şair Nabi Kültür Merkezinde "Karacadağ Göçer Sorunlarında Gelinen Nokta" adıyla göçerlerin sorunlarınun konuşulduğu bir panel düzenlendi.

Oturumun Başkanlığını Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Prof. Dr. Mehmet Ali ÇULLU'nun yaptığı, Çevre ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Gen. Md. Yrd. İbrahim ÜNVER, Çevre ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü İskan Dairesi Bşk., Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesinden üretim görevlisi Doç. Dr. Şükrü GÜRLER ve Güneydoğum Derneğinden Nihat Eri'nin konuşmacı olarak katıldığı panelde söz alan Göçer Temsilcisi Eyüp AĞAN'ın, "Hani yerel yetkililer, hani Belediye Başkanları, Hani bu şehrin valisi? biz kilometrelerece öteden gelip burada kendimiz söyliyor, kendimiz dinliyoruz. bunun için sorunlarımız da çözülmüyor" şekilndeki sözleri panele damgasını vurdu.

Haber:Mustafa Akkuş www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.