Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bir felaket haberi daha! Yolcu otobüsü takla attı: 4 ölü 31 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bir felaket haberi daha! Yolcu otobüsü takla attı: 4 ölü 31 yaralı

Gündem

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde Antalya’dan Batman’a gitmekte olan bir yolcu otobüsünün takla atarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi de yaralandı.

Nurdağı-Gaziantep Karayolunun 16’ıncı kilometresinde Antalya’dan Batman’a gitmekte olan bir yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle bariyerlere çarpıp takla atarak devrildi. Kazada 4 yolcu olay yerinde hayatını kaybederken, otobüs şoförü ile birlikte 31 kişi yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Nurdağı-Gaziantep Karayolunun 16’ıncı kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet İ, yönetimindeki 01 EHD 31 plakalı yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle takla atarak devrildi.

Kazada otobüsün altında kaldığı öğrenilen 4 yolcu olay yerinde hayatını kaybederken, kazada sürücü Mehmet İ. ile birlikte 30 yolcu ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Gaziantep'teki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin cenazesi ise olay yerindeki ilk incelemelerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken yaralılardan 5'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Nurdağı-Gaziantep Karayolunun Gaziantep'e gidiş istikameti yaklaşık 3 saattir ulaşıma kapalı tutulurken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ayrıntılar gelecek… (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.