Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Filistin Heyetinden Fakıbaba'ya ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Filistin Heyetinden Fakıbaba'ya ziyaret

Gündem

Şanlıurfa’da başlayan 5.Uluslararası Halil İbrahim buluşmaları etkinliklere katılmak üzere kente gelen Filistin heyeti Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti.
Aralarında belediye başkanı, başkan yardımcısı, ticaret ve sanayi odası başkanı, milli eğitim müdürü ile hayır kurumu ve valilik planlama müdürünün de bulunduğu Filistin heyeti’ne Fakıbaba, yöreye özgü çeşitli hediyeler verdi.
FİLİSTİN HEYETİ TİCARİ VE EĞİTİM KONULARINDA DESTEK İSTEDİ
Başkan Fakıbaba ile bir süre görüşen Filistin heyeti, Şanlıurfa-Filistin arasında ticaretin geliştirilmesi ve milli eğitim konusunda çeşitli projelerin hazırlanması istedi. Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Fakıbaba, Filistin heyetine Urfa hakkında bilgiler aktardı.
Bir süre önce Hz. İbrahimin Türbesinin bulunduğu Filistin’in El Halil Kenti ile kardeş şehir olan Şanlıurfa Belediyesi ilişkilerini her geçen güçlendirmesi dikkat çekti.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.