Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ferhat Şelli Görevinden Alındı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ferhat Şelli Görevinden Alındı

Gündem

Müsteşarlık için başvuruda bulunan Şanlıurfalı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli, Müsteşar Yardımcılığından da alındı.

Görev yaptığı süre içerisinde Şanlıurfa’ya büyük katkıları olan Şanlıurfalı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli görevinden alınarak, Bakanlık Müşavirliği görevine getirildi.
Müsteşarlık için başvuruda bulunan ve bunun için sadece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını bekleyen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli’nin bugün görevinden alındığı öğrenildi.

Gerek GAP İdaresi Başkan Yardımcılığı görevinde gerekse de Müsteşar Yardımcılığı görevinde tarım alanında Şanlıurfa’ya büyük katkıları olan Ferhat Şelli’nin görevden alınması Şanlıurfalıları şoka uğrattı.

Şanlıurfa Milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşlarının Şelli’ye sahip çıkmamasından dolayı bu görevden almanın söz konusu olduğu ortaya çıktı.

Urfalılar tepki gösteriyor


Şanlıurfa’nın az sayıdaki bürokratlarından biri olan Dr. Ferhat Şelli’nin görevden alınmasını üzüntüyle karşılayan Urfalılar, milletvekillerine ve STK Başkanlarına çağrıda bulunarak, Şelli’nin daha iyi bir göreve getirilmesini istediler.
Bu arada Ferhat Şelli, Ortadoğu'nun en büyük Eğitim Merkezi konumundaki GAP Tarımsal Eğitim Merkezini Şanlıurfa'ya kazandırmış ve Türkiye’nin en büyük Besi Organize Sanayinin Urfa’da temelinin atılmasını sağlamıştı.
Kaynak: Urfastar.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.