Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eski OSM Hastanesinde Çıkan Yangın Korkuttu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eski OSM Hastanesinde Çıkan Yangın Korkuttu

Gündem

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastanesi Haliliye ek binası olarak hizmet veren eski OSM hastanesinde gece saatlerinde yangın çıktı. çıkan yangın hastaneden yatan hastalar arasında paniğe neden oldu.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastanesi Haliliye ek binasında çıkan yangın korkuttu. Bölgedeki çok sayıda vatandaşın da söndürme çalışmalarına katıldığı yangına itfaiye müdahale etti.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Haliliye ek hizmet binasının yemekhanesinde çıkan yangında, 5 personel dumandan etkilendi.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamada hastanenin yemekhanesinde yemek yağı kalıntılarından dolayı küçük çaplı yangın çıktığı belirtildi.

Hastane personelinin müdahalesiyle yangının kısa sürede kontrol altına alındığı ifade edilen açıklamada şunlar kaydetti:

 Açıklamada :"Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek Hizmet Binası yemekhanesinde, saat: 22.00 sularında yemek yağı kalıntılarından dolayı ufak çaplı yangın çıkmıştır.Hastanenin yangın söndürme sistemi devreye girmiş,yangın alarmı aktif olmuştur.Yangına ilk müdahaleyi,Hastanenin Güvenlik,teknik servis,temizlik ve yemekhane personelleri yapmıştır.Soğutma çalışmaları İtfaiye tarafından yapılmıştır.Yemekhane Hastanenin -2 katında olduğu içinduman hastane üst katlarına kadar çıkmıştır.Yangından dolayı Hasta nakli ve tahliye söz konusu olmamıştır.
Yangın söndürme sırasında 3 güvenlik,1 teknik servis ve 1 yemekhane personeli dumandan hafif etkilenmiştir.Dumandan etkilenen personeller tedbir amaçlı acil serviste gözetim altına alınmıştır."


Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.