Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
DSİ; Suyu bırakıyoruz, boğulmayın
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

DSİ; Suyu bırakıyoruz, boğulmayın

Gündem

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü bir açıklama yaparak, Mardin-Ceylanpınar Ana Kanalının açılışını Başbakan Erdoğan Pazar günü yapacağı için şimdiden suyu bırakacaklarını açıklayarak; "Kanal çevresinde bulunanların boğulmamasını istedi"

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Barbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılımı yapılacak olan Mardin-Ceylanpınar Ana Kanalına (MC1. MC2. MC3. Km:176+600'e kadar) bugünden itibaren sulama suyu verilecektir.

Arzu edilmeyen üzücü olayların meydana gelmemesi için konunun sulama alanında ve sulama tesislerinin yakınında bulunan, köyler ile yakın olan yerleşim birimlerinde yaşayan vatandaşların dikkatli" olunmasını istedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.