Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyarbakır'da 42 kilo esrar ele geçirildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyarbakır'da 42 kilo esrar ele geçirildi

Gündem

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde bir araçta yapılan aramada 42 kilo kubar esrar ele geçirildi, olayla ilgili olarak bir kişi tutuklandı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Eğil ilçesinde bir aracın bagaj bölümünde naylon poşetler içerisine gizlenmiş 42,5 kilo kubar esrar ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, arama noktasında kaçan özel aracın takibe alındığı ve takip sonucunda araç içerisindeki bir şüphelinin yakalandığı belirtildi.

Adli işlemlerin ardından şüphelinin tutuklanarak cezaevine konulduğu kaydedilen açıklamada, “Araç içerisinde yapılan incelemede aracın bagaj bölümünde, naylon poşetler içerisinde uyuşturucu madde 42,5 kg kubar esrar ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile yakalanan esrar maddelerine el konulmuş, yakalanan 1 şüpheli çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine konulmuştur.” ifadelerine yer verildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.