Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Demokrasi yolu trafiğe açıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Demokrasi yolu trafiğe açıldı

Gündem

Şanlıurfa Belediyesi Demokrasi caddesindeki alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 6 aydır çalışmaların yürütüldüğü Demokrasi Caddesi bugün itibaren trafiğe açıldı.

Şanlıurfa’nın simgesi ve Turizmin kalbine doğru giden Demokrasi Caddesinin yenilerek trafiğe açılması cadde esnafını ve sürücüleri sevindirdi.



Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habib Aslan Demokrasi Caddesinde çalışmaların gecikmeli ilerlemesinden dolayı cadde esnafından ve Şanlıurfalılardan hem özür diledi hem de caddenin Şanlıurfalılara hayırlı olmasını diledi.



Belediye Başkan Yardımcısı Habib Aslan yaptığı açıklamada şunları söyledi:”Bu gün itibariyle demokrasi caddemizi trafiğe açtık. Bildiğiniz gibi demokrasi caddemizi yeniledik. Çünkü orası turizm caddemiz. Turizmimizin kalbi olan Balıklıgöl’e giden bir yol. Demokrasi caddemizde alt yapı çalışmaları yenilendi. Tedaş’ın yer altına alması gereken hatlar vardı onlar tamamlandı. Demokrasi caddesindeki çalışmalarımız da gecikmeler oldu. Çünkü Tedaş’ın çalışmaları ve iki bayram dolayısıyla aksamalar oldu. Ancak bugün itibariyle trafiğe açmış olduk. Bu gecikmelerimizden dolayı daha doğrusu elimizden olmayan nedenlerden dolayı yaşanan gecikmeden dolayı Şanlıurfalı hemşerilerimizden bir kez daha özür diliyoruz. Ancak gerçekten güzel bir cadde ortaya çıktı. Urfa’ya yakışan bir cadde ortaya çıktı. Demokrasi Caddesindeki esnaflarımıza ve bütün Şanlıurfalı hemşerilerimize bu caddemiz hayırlı olsun.”
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.