Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Demokrasi Caddesi 10 Günde Trafiğe Açıldı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Demokrasi Caddesi 10 Günde Trafiğe Açıldı VİDEO

Gündem

Şanlıurfa’nın en işlek caddelerinden olan Demokrasi Caddesi’nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin iyileştirme çalışmaları sonucunda, Başkan Güvenç’in esnafa söz verdiği sürede; 10 günde tamamlandı.

Eyyübiye İlçesi’ne bağlı Camikebir Mahallesindeki Demokrasi Caddesi’nin yol ve ışıklandırma sıkıntılarının giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa Birimine şikâyetlerini ileten esnaf ve mahalle sakinlerinin talepleri, Başkan Güvenç’in talimatıyla 10 günlük kısa bir süre zarfında çözüme kavuştu.
10 gün önce çalışmaların başladığı Demokrasi Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Güvenç, “Gece ve gündüz aralıksız bir şekilde çalışmalar devam ediyor. İnşallah 10 gün içerisinde burayı bitireceğiz” şeklinde ifade etmişti.
Başkan Güvenç’in de bizzat üzerinde durduğu çalışmaları ekipler gece gündüz aralıksız bir şekilde çalışarak tamamlayıp hizmete açtı. 
Başkan Güvenç’e teşekkürlerini sunan Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz, "Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in 10 gün önce vermiş olduğu talimatları doğrultusunda Demokrasi Caddesi’ndeki çalışmalar tamamlandı ve trafiğe açıldı. Bu Mahallenin Muhtarı ve aynı zamanda bu mahalledeki bir esnaf olarak Başkanımıza teşekkür ediyorum ve bu tür çalışmaların devamını diliyorum" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipler öncelikli olarak vatandaşın talebi olan bazalt taş onarımını tamamlarken, şimdi de ışıklandırma çalışmalarına başlayacak. Hem bölge esnafının daha rahat hizmet vermesini ve hem de bölgeyi yeni bir imaja kavuşturmak için yapılan çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.
Öte yandan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Sırrın Mahallesi’nden Mardin yoluna çıkışta bağlantı yolu yaparak, bölgedeki trafiğin seyrini rahatlattı. Ayrıca, Sırrın Mahallesi’nde bulunan Cem Evi’nin de yolu Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.