Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
DEDAŞ'tan Türk Polis Teşkilatına tebrik mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

DEDAŞ'tan Türk Polis Teşkilatına tebrik mesajı

Gündem

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Eroğlu mesajında, gücünü halktan alan Türk polisinin görevini fedakârca yaptığını, birlik ve beraberlik için canını ortaya koymaktan çekinmediğini, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirdiğini belirtti.

 

Polisin, gücünü halktan ve Kanunlardan aldığını, görevini her zaman fedakârca yaptığını ve gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirdiğini belirten Eroğlu, “Milletimizin can ve mal güvenliği koruyan, huzurunu temin ve muhafaza edici bir güvence olan; başarılı çalışmalarıyla halkımızın her zaman sevgi ve takdirini kazanan başta Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olmak üzere tüm Emniyet Teşkilatımızın 169. Kuruluş Günü’nü kutlarken, şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet; görevi başındakilere kolaylıklar diliyorum” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.