Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Darbe suçlamasıyla Siirt'te 510 kişi tutuklandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Darbe suçlamasıyla Siirt'te 510 kişi tutuklandı

Gündem

15 Temmuz ABD destekli darbe girişiminin ardından FETÖ'ye yönelik başlatılan soruşturmalar kapsamında Siirt'te şu ana kadar 510 kişi tutuklandı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında şu ana kadar Siirt'te gözaltına alınan 695 kişiden 510'nunun tutuklandığı belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 15 Temmuz günü FTÖ/PDY'nin darbe girişimi ile ilgili Siirt'te devam eden soruşturma kapsamında bugün kadar hakkında işlem başlatılan 777 kişiden gözaltına alına alınan 695 kişiden 510'nı tutuklandığı bildirildi.

FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında, şu ana kadar 695 kişinin yakalandığı, gözaltına alınan zanlılar arasındaki 297'si asker, 159'u polis, 13'ü hakim ve savcı, 11'i öğretim görevlisi, 11'i işletme sahibi, 3'ü öğretmen, 8'i memur, bir kaymakam ile bir vali yardımcısının da aralarında bulunduğu toplam 510 kişi tutuklandığının ifade edildiği açıklamada, 107 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı kaydedildi.

Aralarında kaymakam, akademisyen, öğretmen, polis ve askerin de yer aldığı 61 kişinin gözaltı işlemlerinin devam ettiği, firari 82 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. (İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.