Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çevik Kuvvet, Devteşti arası aydınlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çevik Kuvvet, Devteşti arası aydınlandı

Gündem

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ), Şanlıurfa Çevik Kuvvet ile Devteşti mahallesini birbirine bağlayan yolun aydınlatmasını tamamladı. Dicle EDAŞ Şanlıurfa Koordinatörü Neşet Demirbağ, gerçekleştirmekte oldukları aydınlatma yatırımları sayesinde Şanlıurfa’nın, Güneydoğu’nun batıya açılan aydınlık yüzü olacağını söyledi.

2.5 KM. YOLDA AYDINLATMA YAPILDIDicle EDAŞ, Şanlıurfa genelinde elektrik şebekesinin daha sağlıklı ve modern bir yapıya kavuşması için 2015 başınsa başlattığı bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını aynı yoğun tempo ile yürütüyor. Bu çerçevede mevcut elektrik dağıtım şebekesindeki sorunlar giderilirken, imar planına göre yeni ve eski yerleşim alanlarına ait talepler karşılanıyor, eskimiş olan alçak gerilim elektrik dağıtım şebekesi iyileştiriliyor.
Dicle EDAŞ, bu çalışmaların yanında aydınlatmaya dönük yatırımlarını da ihmal etmiyor. Son olarak kent merkezindeki Çevik Kuvvet ile Devteşti mahallesini birbirine bağlayan yolda yapılan aydınlatma çalışması tamamlandı. Yol üzerine 43 adet direk dikilirken, direkler arasına 2,5 km. uzunluğunda hat çekildi.
 
AYDINLATMAYA 4 MİLYONLUK YATIRIM

2015 sonuna kadar Şanlıurfa’da toplam 25 km yolu aydınlatacak olan Dicle EDAŞ, sadece bu kentteki aydınlatma çalışmaları için 4 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirmeyi planladı.
Aydınlatma yatırımları sayesinde Atatürk Bulvarını Abide’ye bağlayan yol ile Çevik Kuvvet ile Devteşti mahallesini birbirine bağlayan yol aydınlatıldı. Harrankapı caddesi, Maşuk yolu, Mevlana caddesi, Akçakale çevre bağlantı yolu ile Mardin bağlantı yolunda ise çalışmalar en kısa sürede bitilerek, bu yollar aydınlatılmış olacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.