Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cemre FM yeni yayın dönemine girdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cemre FM yeni yayın dönemine girdi

Gündem

Mardin'de 98,0 frekansıyla yayın yapan ve geniş dinleyici kitlesine sahip olan Cemre FM, yeni yayın dönemine girdi.

Yayıncılık hayatında 21 yılı geride bırakan Mardin Cemre FM, istikrarlı ilerleyişini sürdürüyor. “Gönüllere Düşen Cemreyiz” sloganıyla 1994 yılında yayın hayatına başlayan Cemre FM, Mardin mozaiğine uygun Türkçe ve Kürtçe Arapça yayınlarıyla halkın ortak sesi olmanın sevincini yaşıyor.

Muhabbetin, hüznün, sevincin, umudun, duanın, gece ve gündüzün adresi olan Cemre FM, yeni yayın dönemiyle de çok iddialı…

“Misyonumuz; iyiliği emretmek kötülükten sakındırmaktır”

Cemre FM programcısı Hüseyin Arasan, yeni yayın dönemi hakkında İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) açıklamalarda bulundu. Cemre FM’in her şeyden önce “İyiliği emretmek kötülükten sakındırmak” misyonunu yüklenen bir radyo olduğunu kaydeden Arasan, yeni yayın döneminin Mardin halkına hayırlar getirmesini diledi.

“Çok dilli yayınlarımız olacak”

Türkçe, Kürtçe ve Arapça yayın yaptıklarını aktaran Arasan, yeni yayın döneminde çocuklara, gençlere, kadınlara ve toplumun her kesimine ayrı ayrı programlarının olduğunu söyledi. Ana haberlerinin dışında yerel haberlere de yer verdiklerini dile getiren Arasan, Mardin gündemini anında dinleyicileriyle paylaşacaklarını söyledi. Arasan, yeni yayın döneminde “İstek saati” başta olmak üzere kültürel ve sanatsal birçok programın olduğunu ifade etti.

“Cemre FM, halkı hakka çağıran bir radyodur”

Arasan, “Önceliğimiz İslam ve daha sonrası da İslami kültürel değerlerimizdir. Radyomuz hiç bir camia, cemiyet, mezhep, ırk, din ve dil farkı gözetmeksizin bütün halkımızı kucaklayarak halkı hakka çağıran bir radyo yayını yapmaktadır. Daima hakkın gür sesi olup halka hizmeti hakka hizmet anlayışıyla hareket etmektedir.” dedi.

“Halkımızın teveccühlerinize layık olmaya çalışacağız”

Halkın teveccühüne layık olmaya çalışacaklarını kaydeden Arasan, “Öncellikle Rabbimizin rızasını ve hoşnutluğunu kazanmaya ve daha sonra da halkımızın teveccühlerinize layık olmaya çalışacağız. Hayırlı ve faydalı programlarla çalışmalarımıza devam edip faydasız ve malayani işlerden uzak duracağız.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.