Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Buzağı kanalizasyon çukuruna düştü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Buzağı kanalizasyon çukuruna düştü

Gündem

Siverek'te ŞUSKi tarafından kanalizasyon çalışması için açılan çukura düşen buzağı kepçe yardımı ile kurtarıldı.

 Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde, Fırat Mahallesi 7. Sokakta Şanlıurfa Su Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) tarafından açılan kanalizasyon çukuruna düşen buzağı kepçe yardımı ile kurtarıldı.

Mehmet Bali bu sabah saat 09.00 sıralarında çocuğu ile birlikte kendisine ait buzağısını satmak için Fırat Mahallesinde bulunan hayvan pazarına götürdü. Hayvan pazarında buzağısına müşteri bulamayan Bali, buzağısını alarak çocuğu ile birlikte evine dönmek istedi. Yolda giderken, ŞUSKİ tarafından açılan çukuru fark edemeyen buzağı yaklaşık 2 metrelik çukura düştü. Buzağıya bağlı ipi tutan çocuk ise çukura düşme tehlikesi geçirdi. Çocuğun çukura düşmesini engelleyen Mehmet Bali durumu belediye ekiplerine haber verdi. 1 saat sonra olay yerine gelen ekipler buzağıyı kepçe yardımı ile çukurdan çıkardı.

ŞUŞKİ ekiplerinin kanalizasyon yaptığı alanda herhangi bir önlem almadığını ve olaya geç müdahale edildiğini iddia eden Mehmet Bali, duruma tepki gösterdi.

ŞUŞKİ yetkilileri ise kanalizasyon çalışmasının devam ettiğine dikkat çekerek, vatandaşın şikâyeti üzerine en kısa zamanda olay yerine ekipleri yönlendirdiklerini ve buzağıyı çukurdan çıkardıklarını belirttiler. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.