Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bitlis'te 2'inci Dönem Temel Fotoğrafçılık Kursu açılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bitlis'te 2'inci Dönem Temel Fotoğrafçılık Kursu açılıyor

Gündem

Bitlis Fotoğrafçılar Derneği (BİFOD), 2'inci Dönem Temel Fotoğrafçılık Kursu düzenleyeceğini bildirdi.

Bitlis Fotoğrafçılar Derneği (BİFOD), gelen talepler üzerine 2’inci Dönem Temel Fotoğrafçılık Kursu düzenleyeceğini bildirdi.

Konu hakkında açıklamada bulunan BİFOD Başkanı İskender Selçuk, kursun günümüz teknolojileri kullanılarak modern ortamda verileceğini belirtti.

Selçuk, “2015 yılı içerisinde Nisan-Mayıs döneminde Dernek olarak ilk Temel Fotoğrafçılık kursumuzu açtık. Kontenjan ile sınırlı olan kursumuza yoğun talep oldu. Birinci dönem kursumuzu teorik ve uygulamalı olarak hem kurs salonumuzda hem de geziler ile başarı bir şekilde tamamladık.” dedi.

Derneklerine gelen yeni talepler doğrultusunda 2’inci Dönem Temel Fotoğrafçılık Kursu’nu açmaya karar verdiklerini dile getiren Selçuk, “Başvuru önceliğine göre kontenjan ile sınırlı olan kursumuzda fotoğrafçılığa giriş, fotoğraf makineleri, fotoğraf makinesi ekipmanları, fotoğrafta kompozisyon, çekim teknikleri, fotoğraf ve ışık ile fotoğraf düzenleme konularında ayrıntılı eğitim verilecektir. Teorik derslerimiz bittiğinde uygulamalı eğitimlerimizi dış çekimlerle farklı konularda gezi olarak düzenleyeceğiz.” diye konuştu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.